Annuleringsrecht

Geld terug garantie:


Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken, indien u met de kleur niet tevreden bent of uw cadeau geen succes was: wij verlenen u een teruggaverecht,  van welke u zonder opgave van reden gebruik kunt maken! U kunt uw bestelling binnen twee weken (gerekend na ontvangst van de goederen) zonder opgave van de redenen, schriftelijk (bijv. per brief of e-mail) of eenvoudig door terugzending van de goederen, annuleren. De annulering moet gericht worden aan:
 


Bellona Cashmere & Horn GmbH
Pashmina.de
Richard-Wagner-Weg 40
64287 Darmstadt
Duitsland

E-mail: [email protected]


Tel: +49 (0) 6151 394 63 40
Fax: +49 (0) 6151 394 63 44
 


Heeft u er a.u.b. begrip voor, dat wij de goederen alleen in de originele toestand kunnen terugnemen. Indien dit niet het geval is, behouden wij ons het recht voor om u voor de schade aansprakelijk te stellen. Ongefrankeerde zendingen kunnen niet worden aangenomen.
 


De uitwerking van een annulering:

In het geval van een rechtsgeldige annulering moeten de ontvangen prestaties aan weerszijden terug worden gedraaid draaien en eventueel verkregen baten (bijv. interest) terug worden gegeven. Kunt u ons de ontvangen prestatie geheel of deels niet of alleen in verslechterde toestand teruggeven, moet u ons eventueel de waardevermindering betalen. Bij het terugsturen van de goederen geldt dit niet, als de verslechtering van de goederen uitsluitend op de controle – zoals het u bijvoorbeeld in een normale winkel zou mogelijk geweest zijn – te wijten is. Voor het overige kunt u de betaling van de vervangingswaarde vermijden, indien u de goederen niet als uw eigendom in gebruik neemt en alles achterwegen laat, wat de waarde vermindert.Anders is het retourneren voor u kostenloos. Verplichtingen van terugbetalingen moet u binnen 30 dagen na het verzenden van uw annuleringsverklaring nakomen.


Einde van de voorlichting over een annuleringrecht.

Download Cancellation policy