Pashmina klassiekers

In dit artikel leert u:
+ welke modellen en kleuren klassieke kwaliteiten bezitten
+ welke klassieker het beste bij u past

Zoekt u een doek om u voor een feestelijke gelegenheid passend mee te kleden of om uw vrouwelijkheid mee te benadrukken? Op deze pagina stellen wij u voor aan onze absolute pashmina klassiekers, waarmee u zich onderscheidt van de massa. Zoals algemeen bekend is moet een kledingstuk aan drie basisvereisten voldoen om een klassieker te zijn: 1. superieure kwaliteit, 2. veelvuldige combinatiemogelijkheden; 3. tijdloosheid.

 

1. Superieure kwaliteit
Een modestuk, dat tijdloze elegantie moet uitstralen, mag niet slordig worden gedragen of er slecht afgewerkt uitzien. Deze claim heeft niet alleen betrekking op degelijk vervaardigde schoenen, jassen of handtassen, maar ook op de kasjmierdoek: uw pashminadoek ziet er enkel dan als bewijs van een verfijnde smaak uit als het gemaakt is met zorgvuldig verwerkte franjes, een mooi weefselpatroon en zichtbaar hoogwaardige grondmaterialen. Maar het beste kunt u eerst eens de foto's bekijken.

 

2. Veelvuldige combinatiemogelijkheden
Pashmina shawls zijn een combinatiewonder. Dit geldt in het bijzonder voor de grote doeken, die zowel als sjaal of als stola gedragen kunnen worden. Deze zijn te combineren bij bijna elke outfit in de klassieke kleuren wit, zwart, grijs, beige, bruin en rood. Het beste is om een ​​keer onze productfoto's te bekijken om een ​​indruk te krijgen van hoe veelzijdig een kasjmierdoek gedragen en gecombineerd kan worden.

 

3. Tijdloosheid
Wat betreft tijdloosheid doet de pashmina die bestaat uit 70% kasjmier en 30% zijde niet onder voor haar gelijken. Belangrijk hierbij zijn de gedraaide franjes en het typische weefselpatroon. Wie hier over een designerstuk spreekt, heeft het mis. Pashminadoeken werden al lang voor de tijd van mode-ontwerpen gemaakt zoals ze nu worden gemaakt en het is vanzelfsprekend dat dit ook in de toekomst het geval zal zijn.

Beschrijving pashmina
www.pashmina.de

 

Welkomsttekst startpagina

Kashmir liefde: topkwaliteit & eerlijk
Bij pashmina.de hebben wij ons gewijd aan het perfecte kasjmierproduct. Het summum van het kostbare kasjmiergevoel is de traditionele pashmina: een ongelooflijk lichte en zachte doek, die uit puur kasjmier of met zijde gemengd kasjmier is gemaakt en als een shawl of stola veelvuldige combinatiemogelijkheden biedt. Onze kasjmierproducten produceren we in onze kleine fabrieken in Nepal. Ze worden met de hand geweven en eerlijk verhandeld. Met veel liefde voor details zijn we voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe ontwerpen. Voor een ronduit luxueus gevoel.

 

Slider tekst "Over ons"

Korte versie:

Over ons
Het begon met enthousiasme voor Nepal.

 

Lange versie:

Over ons
Het begon met enthousiasme voor Nepal. Vanaf de eerste reis naar de top van de wereld vond een pashmina-sjaal als herinnering haar weg terug naar Frankfurt. Het kostbare, zachte kasjmiergevoel had ons betoverd. Sindsdien maken we met passie en creativiteit exclusieve kasjmier-producten.
 

Tekst tweede niveau


Pashmina shawls
Onze klassiekers: of ze nu uit een hoogwaardige materiaalmix met zijde zijn gemaakt of uit puur kasjmierwol, egaal geverfd zijn of stijlvol bedrukt: onze pashminas zijn dankzij hun hoogwaardige kwaliteit een veelzijdig accessoire.

U vindt hier een overzicht van onze exclusieve pashmina doeken. Kijk eens rond en ontdek hoe veelzijdig uw pashmina is.

 

Kasjmier shawls
Een stijlvol accessoire: onze kasjmier sjaals zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, diktes, texturen en kleuren. Allen beschikken zij over het luxueuze zachte gevoel van hoogwaardige weefsels en soepele wolvezels uit Nepal.

U vindt hier een overzicht van onze exclusieve kasjmier shawls. Vindt hier uw lievelings-accessoire!

Kasjmier wear

Wie pashminas en kasjmier shawls draagt, weet van de voordelen van het heerlijk zachte en kostbare kasjmier uit Nepal. Het lichte gewicht en de aangename warmte, die kenmerkend zijn voor het kasjmiergevoel, hebben wij ons voor onze exclusieve kasjmierpullovers en truien met lange mouwen eigen gemaakt.

U vindt hier een overzicht van ons exclusieve aanbod van kasjmier wear artikelen. Laat u inspireren door de veelvuldige mogelijkheden van kasjmierwol.

 

Kasjmier kids

De knuffelbaarste kasjmierwol voor de kleintjes. Als liefde een deken was, dan zou ze zijn gemaakt van puur kasjmierwol. Net zoals onze prachtige kleurrijke hoogwaardige babydekens, vesten, shawls en mutsjes. Het beste van de Nepalese kasjmiergeit in de vorm van mooie easy-care producten voor baby's en peuters tot 2 jaar.

U vindt hier een overzicht van onze exclusieve kasjmier kids producten. Geef een extra zacht geschenk!

 

Dekens
Pure luxe voor thuis: onze kasjmier dekens. Een kilo puur kasjmier wordt in elk plaid geweven. Dit resulteert in ongelooflijk donzige, aangenaam gestructureerde dekens, die ondanks hun lichte gewicht voor een aangename warmte zorgen. Met afmetingen van 110 x 210 worden zij uw favorieten voor momenten op de bank of koele zomeravonden op het terras.

U vindt hier een overzicht van onze exclusieve kasjmier dekens. Bedek uzelf op een hele fijne manier!